Ainahan sitä voi jälkiviisastella asioilla, joten. Paljon ei aiheuttanut parranpärinää tuo vuoden urheilija äänestys. Oikeaan osoitteeseen meni parhaan pysti, mutta kakkossija minun mielestä ei. Henri Kontinen, nelinpelin ei kaksipelin mestari, rankattiin toimittajien(turhan) toimesta kakkossijalle, onneksi ei  sentään Kekkossijalle, eli ykköseksi. Mutta tuo hopeapystykin, ohi olympiamitalisti, eli Potkosen oli yliampuva. Muuta kovin kummallista spekulointia ei sitten loput sijoitukset aiheuttaneet, mitä nyt Lehtosen Kaisan mahtivuosi ja siitä toimittajien noteeraus nippa nappa kymppisakkiin oli perin vähäinen arvonanto kovalle raastolajille.

Mutta niin se menee nykymaailmassa. Kun ei toimittajat ymmärrä omakohtaisesti mistään mitään, niin eihän silloin tule myöskään mistään mitään. Urheilulehdet ja sinne toimittajien kokoama aineisto edustaa parhaiten heidän arvojaan urheilevassa maailmassa. Avatkaa ja katsokaa vaikka uusin urheilulehti, niin johan selviää mitkä lajit ja aiheet sieltä aina silmille pomppaa. Joukkue ja pallo, joukkue ja kiekko, ralli ja formula ja siihen tapaan.

Uraansa lopettelevan Huippu urheilijan elämä ei välttämättä ole kovin auvoinen. Mäkihyppääjät eivät ainakaan kissan tavoin putoa välttämättä jaloilleen. Toni Nieminen ja Janne Ahonen ovat menestyksekkään uransa jälkeen niinsanotusti persaukisia, eli velkavankeudessa eläviä elämäntaitureita. No, tavallaan omaa syytään se on jos hyppelyjen jälkeen laitetaan rahaa palamaan hevosiin (raviurheilu) ja auton hevosvoimiin(kiihdytysautoilu). Nyt sitten Ahonenkin joutuu tekemään omien harjoituksiensa lomassa mäkihyppelypukuja. Kyllä siinä neulomakonen laulaa, kun pari sataa puku parsii kokoon muiden hyppelijöiden käyttöön. Hyvähän se on että on töitä, mutta siinä vaiheessa kun pitää alkaa parsia toisten villasukkia on asiat jo todella huonosti.

Omat asiat on hyvin. Ruoka ja uni maistuu, mutta yllätys yllätys, juoma ei:) Olen liittynyt ateistisorttodoksipasifisteihin, niin kuin Elmo aikoinaan ja nyt ymmärrän elämän yhteinäisyyden kaikkine ristiriitoineen.

Aamulla 2h helevetin hienossa auringonpaisteessa loppuakohden viihdytellen, eiku??